Naaien met de naaimachine

naaimachine workshop_web

Heb je altijd al eens achter een naaimachine willen zitten en deze ook echt willen gebruiken? Maar je weet niet hoe en waarmee je moet beginnen? Of heb je al enige ervaring met de naaimachine, maar loop je steeds vast in het project?
Dan zijn deze naailessen voor jou! De naailessen zijn bedoelt voor iedereen die naaien met de naaimachine graag wil proberen en (er meer van wil) leren.

Wat leer je?

Tijdens de lessen van 2 uur leer je alle basiselementen, zoals: het opspannen van een machine, spoeldraad opwinden en een naald verwisselen. Rechte lijnen en kromme lijnen stikken. Hard op de pedaal trappen of juist heel zachtjes. Hoe voelt dat en hoe werkt dat.
Degene die deze basis (al) onder de knie hebben, kunnen met hun eigen vragen komen. Dat kan het vermaken van een eenvoudig kleding stuk zijn of een slinger van katoen, een simpel patroon uitwerken, knoopsgaten leren maken en ritsen aanzetten..
Je zult zeker de smaak te pakken krijgen! Alle basismaterialen zijn bij de lessen inbegrepen. Neem wel je eigen stof mee voor je eigen projecten (proeflappen hebben we wel liggen).
—————————————————————————
Geef je op door je onderaan deze pagina in te schrijven.
Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsemail. Hierin wordt je gevraagd te betalen. Dit geldt echter niet voor de lessen van het D.I.Y atelier!
De lessen van het D.I.Y. atelier kun je CASH afrekenen bij aanvang van de eerste les.
Schrik niet; het boekingssysteem wordt ook gebruikt voor onze rasalila yoga- & dansstudio. Na het inloggen kun je dus ook yoga- & dansworkshops tegenkomen… Lukt iets niet? Stuur ons dan een email naar info@rasa-lila.nl
—————————————————————————–
Wanneer beginnen? De lessen worden iedere dinsdag gegeven. Je kunt dan ook op ieder moment instromen.
Ervaring: Je hebt geen ervaring nodig met de naaimachine om aan deze lessen mee te kunnen doen.
Adres: Witte de Withstraat 49B, 1057 XJ Amsterdam
Prijs:
* 4 x 2 uur                     € 75
De geldigheid een 4-rittenkaart is 5 weken (vanaf de 1e les).
* 10 x 2 uur                   € 170
De geldigheid een 10-rittenkaar is 11 weken (vanaf de 1e les)Deze prijs voor de lessen is inclusief het gebruik van de naaimachines en naaigereedschappen, andere benodigde materialen, koffie, thee en wat lekkers. Stof voor specifieke projecten moet je zelf stof meenemen. Proeflappen hebben we wel liggen om te gebruiken.