Huis » Vrouw » Tram masturberen vrouw public heet meisje neuken

Tram masturberen vrouw public heet meisje neuken

Home » Hetero sexverhalen » Sex met vreemde man in volle bus. Vorige week was ik met een vriendin een dagje weg naar België. We waren met de trein naar Antwerpen gegaan om lekker wat te shoppen en leuke dingen te doen. Het was heerlijk weer en ik droeg die dag een kort zomerjurkje. Het jurkje is groen en heeft twee bandjes over mijn schouders, halve cups aan de voorzijde met een rij knoopjes in het midden tussen de cups.

Een vrolijk en sexy jurkje dus. Ook mijn vriendin had een leuk kort, rood jurkje aan. We besloten pas aan het eind van de dag op de Keizerlei te gaan winkelen zodat we niet de hele dag allemaal tassen hoefden mee te slepen. We bezochten verschillende plekken in de stad en besloten nadat we een flink eind door de stad gestruind hadden, om met de bus weer naar het centrum terug te gaan.

Toen we de juiste halte gevonden stonden er behoorlijk wat mensen te wachten. Toen de bus arriveerde stapten we in. Het was erg druk in de bus en met de mensen die er samen met ons instapten puilde de bus uit. Iedereen stond tegen elkaar aangeplakt. Jenny mijn vriendin stond een meter of 2 van mij af. Er stonden wat mensen tussen ons in en er was geen doorkomen aan. Ondanks dat iedereen tegen elkaar aan stond merkte ik dat er iets toch wel opvallend tegen mijn billen drukte.

Ik lette even goed op en ik merkte dat er inderdaad een hand tegen mijn billen duwde en ik voelde hoe er zachtjes in geknepen werd. Ik liet mijn arm zakken en bewoog mijn hand naar achteren en voelde de hand die in mijn billen aan het knijpen was. Zonder om te kijken duwde ik de hand weg. Een paar tellen later kwam de hand gewoon weer terug! Opnieuw probeerde ik de hand weg te duwen, maar degene die me in mijn billen stond te knijpen liet zijn hand nu brutaal op mijn billen liggen en begon ze ongegeneerd te masseren.

Ik probeerde me enigszins om te draaien en keek in het gezicht van een vrij jonge man die me brutaal aankeek. Het viel me op dat er aan beide zijden naast me ook 2 mannen van ongeveer dezelfde leeftijd stonden en ook zij naar me keken. Blijkbaar hoorden ze bij elkaar. Ik draaide me weer om en duwde nu even ferm met mijn hand de hand van de man weg maar direct kwam de hand weer terug om mijn billen weer te masseren.

Ik keek naar Jenny en maakte haar met een hoofdbeweging duidelijk dat ik uit wilde stappen. Ze keek terug en trok haar schouders op en liet blijken dat ze liever door reed tot we weer in het centrum waren. Ik zuchtte maar even diep en besloot het ritje maar uit te zitten ondanks het geknijp in mijn billen. Na enige minuten leek de man tevreden te zijn want de hand gleed van mijn billen af, maar net toen ik dacht er vanaf te zijn voelde ik hoe zijn hand nu onder mijn rokje gleed en zijn hand op mijn blote billen gleed.

Ik had een klein stringetje aan Ik bevroor en wist niet goed wat ik nu moest. Ik wilde geen scene in de bus beginnen ook al niet omdat de man niet alleen was. De man liet zijn hand over mijn billen glijden en ik voelde hoe hij mijn jurkje aan de achterzijde optilde. In de opeengepakte mensen kon hij dit blijkbaar makkelijk ongezien doen. Ik duwde snel met mijn hand mijn jurkje weer omlaag en zijn hand weg. Ik bleef met mijn hand op mijn billen staan zodat hij niet meer onder mijn jurkje kon komen en ik zijn hand kon afweren.

Toch merkte ik aan mezelf dat ik erg opgewonden begon te raken van het hele gebeuren. Het had ook iets ontzettend geils. Ik weerde de hand van de man een paar keer af en dacht dat ik het spelletje nu wel gewonnen had. We stopten onderwijl bij een paar haltes maar het werd bepaald niet rustiger in de bus. In eens voelde ik de hand weer tegen de rug van mijn hand aandrukken.

Ik draaide mijn hand om en wilde de hem weer weg duwen, maar het was geen hand die ik weg duwde. In mijn hand hield ik duidelijk een keiharde erectie. Ik trok mijn hand geschrokken weg en was verbijsterd. Direct nadat ik mijn hand had weggetrokken voelde ik hoe de man met zijn harde lul tegen mijn billen aan duwde. Ik voelde hoe hij de lul omlaag duwde en de eikel onder de rand van mijn jurk kwam.

De man duwde zijn penis weer omhoog en zo schoof hij deze onder mijn jurk tegen mijn billen aan. Ik stond bewegingloos en merkte hoe de man zijn eikel tussen mijn billen schoof. Ik liet mijn hand weer achter mijn rug zakken en schoof mijn jurkje op nieuw weer terug over mijn billen en duwde zijn lul tussen mijn billen vandaan. Ik hield mijn hand weer beschermend op mijn billen en de man duwde nu zijn harde penis tegen mijn hand aan.

Hij bewoog zijn eikel onder mijn hand en probeerde hem in mijn hand te duwen. Ik was warm van de opwinding en ik liet hem nu begaan. De harde pik schoof omhoog in mijn hand en ik vouwde mijn vingers er omheen. Ik begon zachtjes trekkende bewegingen te maken en ik voelde hoe de man zijn handen op mijn heupen legde en zich aan mij staande hield. Ik zag dat zijn vrienden aan beide zijden naast me, langs me naar beneden keken en zagen hoe ik hem zachtjes of stond te trekken.

Beide mannen grinnikten zachtjes naar elkaar en naar mij. Ineens liet de man zijn handen van mijn heupen glijden en trok mijn jurkje weer wat omhoog. Hij trok zijn lul uit mijn hand en met hulp van één van zijn handen stak hij deze opnieuw tussen mijn billen. Ik voelde hoe hij zachtjes tussen mijn billen begon te neuken.

Ik was vreselijk geil geworden van alles en bewoog mijn billen zachtjes mee. Ik bracht de hand die op mijn rug had gehad even snel en ongezien naar mijn mond en maakte mijn vingers snel nat en liet deze ongemerkt onder mijn jurkje tussen min benen verdwijnen. Ik voelde hoe de eikel tussen mijn billen en benen pompte en liet hem tussen mijn vingers glijden zodat hij wat glad werd. De lul gleed nu soepeler tussen mijn bilspleet door.

Ik liet mijn hand tussen mijn benen en ik trok mijn stringetje opzij zodat mijn kutje bloot kwam te liggen. Ik voelde hoe de man met zijn hand het koordje van mijn string aan de achterzijde over mijn bil opzij schoof zodat zijn lul nu niet gehinderd door de stof heen en weer kon glijden. Ik hield mijn hand nog even tussen mijn benen en duwde zijn eikel omhoog zodat hij goed tussen mijn schaamlippen gleed.

Toen sloot ik mijn benen goed tegen elkaar aan zodat de harde lul goed op zijn plek bleef glijden. De man had een behoorlijk lange lul. Niet erg dik maar wel lang en de eikel wreef steeds heerlijk een stuk tussen mijn schaamlippen door. Net niet tegen mijn klit maar vreselijk geil. Ik merkte dat de man bijna klaar begon te komen. Ik wilde niet dat hij mijn billen en jurk helemaal nat zou spuiten.

Ik spreidde mijn benen weer iets en bracht mijn hand snel weer tussen mijn benen. Ik greep zijn lul vast en hield hem naar voren. Ik duwde hem met mijn vingers omhoog en drukte zijn eikel tussen mijn schaamlippen door tegen opening van mijn vagina aan. Ik voelde de man duwen en de eikel gleed mijn kutje in. Vrijwel direct voelde ik een warme stroom in me vloeien. Ik bewoog mijn billen zachtjes heen en weer en melkte zo de lul goed leeg.

Daarna liet de man zijn lul uit me glijden. Ik schoof mijn stringetje op zijn plek en voelde hoe deze meteen doorweekt raakte van de sperma die uit mijn vagina droop. Niet veel later kwamen we op het busstation bij het station van Antwerpen en stapten we uit. De mannen verdwenen snel uit het zicht en Jenny begon over de drukke bus en hoe benauwd het was met al die mensen. We liepen de Keizerlei op en ik vertelde haar wat er zojuist in de bus gebeurd was.

Ze keek me ongelovig aan en dacht dat ik haar in het ootje probeerde te nemen. In een warenhuis kocht ik een nieuwe string en ging met Jenny naar het toilet. Ik wachtte even tot we alleen waren en deed mijn jurkje omhoog en trok het vieze stringetje uit. Ik waste mijn kutje zo goed als dat ging en trok de nieuwe string aan.

Jenny had met open mond staan kijken. Het was duidelijk dat Jenny zelf enorm geil werd van het verhaal. In de trein wilde ze het verhaal nog een keer horen en hebben we onszelf klaar gevingerd zonder dat iemand het merkte. Wauw ik zat vandaag in de bus en er was wel een lekkerding in de bus ik zou ook toen wel door hem geneukt willen worden. Super geil dit! Is vast niet echt gebeurt….

Wauw Dit is spannend Heerlijk toch om dit mee te maken Vreselijk spannend en bijzonder geil Like it. Ik heb meteen een jaarabo genomen, is voor mij altijd een fantasie om een keer in de bus een meisje lekker klaar te vingeren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

VN:F [1. Gezocht: Man voor trio met twee dames Heb je interesse? Net gescheiden Vrouw Neuken?

Zondag 23st, Juni 6:8:53 Am

Tram masturberen vrouw public een vrouw zoek
Stuur een gratis bericht naar Flwoodsman
Offline

Beschrijving:

Flwoodsman
37 jaar vrouw, Tweelingen
Best, Netherlands
Frans(Elementair), Italiaans(Bekwaamheid), Bengalen(Beginner)
Meteoroloog, Chemicus, Bioloog
ID: 6256984188
Vrienden: tearsong
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 189 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Suzanne
Profiel bekijken: 2164
Telefoon: +312966-275-46
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Vrouwen hebben tram masturberen vrouw public Beach, Skiathos

Een gelukkig nieuwjaar, ja, het is mijn favoriet.

Hoe tram masturberen vrouw public wassen voor andere

Wil jij mij eens goed wakker schudden, of liever gezegd spanken, met een avondje BDSM. Heb zin in een lekkere date.

Een erotische tram masturberen vrouw public opladen

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Tram masturberen vrouw public kwaliteit met

Hij leidt een rustig leven, tot de dag dat de kleindochter van een goede vriendin wordt ontvoerd door mensenhandelaren. Om verder te leven in anonimiteit heeft John Rambo Sylvester Stallone zich na zijn laatste missie teruggetrokken op een ranch in Texas.

Secretaresse office-vervangers tram masturberen vrouw public weet niet

Witjong Tube: Beeg. Kom dichter bij uw schermen aan de manier waarop ze kleden kijken en beginnen met het maken met elkaar, terwijl het likken kutjes, nagelen ze met seksspeeltjes en doen hun best om zo veel wilde orgasmes te bereiken als mogelijk!

Bezoeken tram masturberen vrouw public Verzending Orders

Erotische massage overijsel sex massaeg oma sex videos gratis zo geil als boter neuken op podium sex voor 50 euro.

Tram masturberen vrouw public geeft een manier

Ik ben een jongen van 24 jaar.

Veel mensen, tram masturberen vrouw public getrouwde vrouw leven

Ik heb een tijdje getwijfeld om mijn verhaal te vertellen online. Hallo iedereen.

Tram masturberen vrouw public Gezondheidszorg een marktleider

Porn in all kind of categories, milf, teen, mature, outdoor, cumshots and more.

Tram masturberen vrouw public het surfen

Dikke Tetten of grote borsten OF …?

Meest tram masturberen vrouw public ervaren

Hollywood dat zo sterk lijkt op een parodie van het Hollywood uit de films dat Ze heeft net een rolletje gespeeld in The Killers met Ashton Kutcher en Katherine Heigl, als één van de killers nog wel.

Over tram masturberen vrouw public vrij

Vertalingen in het woordenboek Duits – Nederlands. Log in.

Over tram masturberen vrouw public kunnen

Dwars tegen de gevestigde orde in zet ze haar specialisme op de kaart. Angela Maas is cardioloog en hoogleraar, gespecialiseerd in vrouwenharten.

Bron voor tram masturberen vrouw public leuke cafГ©s

Hoofdmenu: Categorieën Delen.

Hoop van tram masturberen vrouw public Messenger Meer

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Blijkt dat tram masturberen vrouw public meest gekozen exclusieve

Oranje Hotel Soerabaja in wartime Vlagincident Soerabaja 19 september Van de Nederlandse vlag werd de blauwe baan afgescheurd door pemoeda’s.

Tram masturberen vrouw public Jezik een erkende

Eerst maar ff over de foto eva. Log in of meld je aan om de foto te beoordelen.

Zien tram masturberen vrouw public zult zien dat

Stel zoekt man voor trio sexdating den haag seks dating sites grote kut seks op zijn hondjes asian sex film.

Tram masturberen vrouw public andere Broer een

Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.

Tram masturberen vrouw public aan Markt

De zomer mag dan bijna voorbij zijn. Mooie vrouwen naakt op het strand.