Huis » Hoe » Nathalie vissers neukt saai wijf hard geneukt

Nathalie vissers neukt saai wijf hard geneukt

Toen Alex mij, als tekstcorrector van zijn dagboek, begin april vroeg om een voorwoord bij Misantropisch gewas te schrijven, kon ik alleen maar toestemmen. Ik heb de bijdragen puntsgewijs van commentaar voorzien en mijn bevindingen naar hem teruggestuurd. De meeste punten verwerkte Alex zonder gemor, maar soms had mijn commentaar diepgaande discussies tot gevolg, want de man is kritisch en wil bij alles van de hoed en de rand weten. En zo hoort het ook.

Onze samenwerking bleek bijzonder vruchtbaar, want er is inderdaad een bijzonder boek tot stand gekomen. U leest over alledaagse trivialiteiten, maar er komen ook zaken voorbij waarbij de man in de straat nooit stilstaat. Zo krijgen wetenschap astronomie en filosofie Zen een plek, en maakt de schrijver u deelgenoot van zijn kennis en ook van zijn verwondering.

In zowel taal – als in filosofisch begrip. Na een korte en hopeloze liefde met een prachtige kleine Française, besloot ik om dat te doen wat ik al jaren verzucht: ik kan er wel een boek over schrijven. Dat ga ik nu eindelijk echt doen. Ik zette een nieuw doek op mijn ezel ik ben eigenlijk schilder , keek mijn voorraad acryl na, zette de penselen klaar en begon met het schrijven van een splinternieuw dagboek.

Een protest tegen bewindvoerders, tegen beleidsmakers, tegen dictators, tegen religieuze leiders, tegen allen die in staat zijn in te grijpen op het wereldtoneel. Ik beschuldig u van verraad. Verraad tegenover de mensheid. Elke wereldburger moet kunnen leven, eten en zich voortplanten. Of hij dat doet of niet, is dan zijn zaak, niet de uwe.

Dat is nu eenmaal waarvoor het leven bedoeld is. Wij, mensen, zijn namelijk niets anders dan voertuigen voor dat veel grotere fenomeen. Leven dat, zoals het zich tot nu tot laat aanzien, uniek is. En vrijwel alleen op deze planeet voorkomt. U, leiders, zijn de zelfgekozen, zelf uitgeroepen, democratisch gekozen of volkomen willekeurig aan de macht gekomen mensen, die zich vaardig genoeg achten om grote groepen van ons leiding te geven.

Die vooral behoorlijk zelfingenomen zijn. Want als ik even goed om mij heen kijk, heb ik zo mijn twijfels over uw capaciteiten. U geeft die leiding niet, u verrijkt zich met de schatten der Aarde onze echte bestaansgrond , u plundert haar leeg, u verkracht haar en denkt uw medemensen de strijd in te kunnen sturen om u te beschermen. Tegen wat? Tegen net zo’n idioot als u, die zich aan de andere kant van de door u gecreëerde en kunstmatig in stand gehouden grens, op dezelfde manier verrijkt, soms?

Of die de Aarde beter verkracht en leeg rooft dan u? Vecht dan zelf, als u uw eigendommen wil beschermen. Maar dat kunt u niet, gezeten op uw belachelijke feodale troon, gebouwd uit de knekels van allen die voor u gesneuveld zijn. Ik beschuldig u van egoïstisch materialisme. Ik beschuldig u van het in stand houden van die grenzen.

Van het opzwepen van door u opzettelijk dom gehouden mensen, om uw eigendommen te beschermen met hun leven. Ik beschuldig u van het opzettelijk in stand houden van godsdiensten die elke bestaansgrond missen, ook alweer te uwer glorie. Godsdiensten, die uw slachtoffers een beter leven beloven dan dat ze nu hebben. Veel beter zou u, leidinggevende, ervoor kunnen zorgen dat ze dat goede leven nu, op dit moment hebben.

Dan wel krijgen. Maar ja, dan hebt u er geen macht meer over. En de macht afstaan past nu eenmaal niet zo goed in uw straatje. Ik beschuldig u van machtswellust. Ook beschuldig ik u ervan de mensenmassa zich ongebreideld te laten voortplanten, terwijl wij de taks al lang bereikt hebben. Geboorteregelingen niet toe te staan, gewenste abortussen niet uit te voeren, bejaarden veel te lang tegen hun zin kunstmatig in leven te houden.

Leven, waarvoor ze zelf al lang geen energie meer hebben, wat ze al lang niet meer ambiëren. Maar wat kan het u schelen, zolang het geld oplevert. Dat alles onder het mom van een overjarige, valse eed van een Griekse arts uit een tijd dat we nog maar nauwelijks beseften dat de Aarde rond was, ene Hippocrates. Want soldaten heeft u nodig om voor u te vechten, u misbruikt arbeiders voor uw ongebreidelde hebzucht en talloze minnaressen voor uw walgelijke geilheid.

Ik beschuldig u. Ik neem het u kwalijk dat u, beter wetend, zich land toe-eigent terwijl land helemaal geen bezit kan zijn. De dwaasheid om met een zwaard een stuk Aarde af te palen en dan daarvan te zeggen dat het van u is, inclusief de mensen die erop wonen, is een achterlijk en feodaal standpunt, op geen enkele filosofie gebaseerd. Wij zijn een eigendom van de Aarde, de Aarde is geen eigendom van u, van ons.

Ook de religies de instituten! Doen dat heden ten dage nog. Zionisme en de Palestijnse strijd zijn mede op deze valse waarden gebouwd. En er waren nog steeds missionarissen rond in duister Afrika om de mensen een schandalig Katholicisme aan te praten. Verwerpelijk nationalisme komt overal ter wereld voor als uitingsvorm van een oerinstinct van het dier “mens”, dat intuïtief weet waar het thuishoort. Maar “oer”-weten en heden claimen zijn twee verschillende dingen.

Terwijl gezond verstand ons vertelt dat, waar het ene volk leeft, het andere niet kan leven. Ik beschuldig u van imperialisme en kolonisatie. U zult wel gemerkt hebben, uwe arrogantie, dat ik voor u niet eenmaal een hoofdletter heb gebruikt. Dat is geen toeval, u verdient die niet! Dit is een dagboek, geschreven op de dag van datum. Er is maar weinig aan veranderd voordat het een boek werd.

Er valt aan enige herhaling binnen de afleveringen dan ook niet te ontkomen. Terwille van de authenticiteit heb ik gemeend die zoveel mogelijk te moeten handhaven. Wel zijn zoveel mogelijk irritante foutjes en stijlbreuken verwijderd. Met dank aan een heuse corrector, Jacques genaamd. Het was eigenlijk 16, bijna 17 jaar geleden, vlak voor ik mijn, nu inmiddels overleden, vrouw leerde kennen.

Ik ontmoette een meisje, liever een jonge vrouw ze bleek later 27 jaar te zijn in een kroeg. Mede door het leuke gesprek nodigde ik haar uit om op een later tijdstip eens samen, in alle rust, te kletsen. Ze accepteerde dat en een paar dagen later volgde een mooi gesprek in een plaatselijk Jazzcafé. Voor wie Groningen kent: De Spieghel. Door het gesprek kon ik de vergelijking van de rups en de vlinder maken, dat bleek later een diepe indruk gemaakt te hebben.

Ze weet het nu nog steeds, ik was het na die 16 jaar wel vergeten. Mede door het tragisch afgelopen huwelijk. Kanker sloopte mijn Teja, mijn echtgenote, zodat ik na vijftien jaar weer alleen was. Dankbaar voor de mooie jaren, zeker, maar wel weer alleen. De eerste maanden was ik vreselijk op stap, misschien op de vlucht, en toen begon ik langzaam weer op te knappen.

Ik veranderde het huis, maakte mooie gedächtnis-plekjes dat volstond voor mij en veranderde langzaam mijn huis weer in een atelier. Ik leefde daarvoor namelijk een kunstenaarsbestaan, had dat opgegeven voor een leven met Teja. Maar zonder haar kwam de schilder in mij krachtig terug, ik besloot weer aan het werk te gaan. Ook ging ik weer het internet op. Ik had al wel wat nieuwe contacten we zijn nu al ruim een jaar verder , de eerste schilderijen waren al klaar, er had zelfs al weer eentje een prachtige spijker gevonden in Warffum.

Ik besloot maar weer es wat om mij heen te kijken, sociaal gezien, toen ik een berichtje kreeg van Sandrine. Het meisje van het Jazzcafé. Het dagboek begint eigenlijk nu. Ik heb weer contact met haar gehad, ben vreselijk verliefd geworden, maar het verloopt allemaal uiterst moeizaam. Een dag zonder Sandrine. Nou ja, niet helemaal zonder, een klein beetje contact via Facebook nog wel.

Maar dat was ook alles. Ze had haar vrije dag en wilde rust. Daar heb ik het wel moeilijk mee maar het moet, zeker sinds de laatste keer. Over die laatste keer: er waren pestvogels gesignaleerd in Groningen-Zuid, vlakbij mijn huis. We zouden met z’n beiden gaan kijken, eventueel foto’s nemen. Ik zou eerst even poolshoogte nemen en als ze er nog waren, even bellen, dan kon ze mijn kant op komen. Het regende heel licht, maar tegen een uur of twee zou het een stuk droger en mooier zijn, volgens de alom geroemde buienradar.

Wat zou ik nog zonder internet moeten! Toen ik om half twaalf ging kijken, waren er al vogelaars, zag ik de pestvogels heen en weer vliegen tussen roestboom en bessenstruik. Door naar Sandrine, foto’s kon je bijna toch niet maken door het tekort aan licht. Ze was heel blij me te zien, dat deed m’n oude hart goed. Sandrine, tja, wat zal ik zeggen.

Dinsdag 13st, September 7:50:25 Pm

Publiceert mooiste nathalie vissers neukt kan het
Online

Beschrijving:

Fireicke
46 jaar vrouw, Weegschalen
Lottum, Netherlands
Maleis(Mooi zo), Portugees(Beginner), Tamil(Beginner)
Psychotherapeut, Bouwer, Econoom
ID: 5838332965
Vrienden: Lance_Porche, thentitled
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 184 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Tara
Profiel bekijken: 8866
Telefoon: +312981-911-85
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

BeГ«indigde nathalie vissers neukt ins outs

Alle afbeeldingen op deze site zijn in licentie gegeven overeenkomstig 18 USC Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

Nathalie vissers neukt jongens dick

De vertrouwde langzaam rijdende file van hoerenlopers vaak: hoerenkijkers door de Nieuwstad blijft woensdag nog uit.

Nathalie vissers neukt Grote natuurlijke tieten

Mijn vrouw Linda en ik gingen dit jaar op vakantie naar portugal met mijn broer en zijn vrouw Karin We hadden een mooie villa gehuurd met een zwembad.

Een nathalie vissers neukt meisjes duel met

Heerlijk kreunend aan grote lul zuigen. Meest bekeken gratis partijtje neuken, sex filmpjes kijken.

Nathalie vissers neukt buik, dat eigenlijk

Meest bekeken.

Schipper Een nathalie vissers neukt zijn ook

Het was een mooie zonnige dag en ik en mijn 2 beste vrienden besloten om gezellig naar het strand te gaan.

Nathalie vissers neukt zoeken naar

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Nathalie vissers neukt door verdikking van

Druppels van haar kutsap op de lens 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Duitse nathalie vissers neukt hier gratis

En een zekere Fabian Cancellara uit Bern doet volop mee met de wedstrijd Peter Sagan geeft vijf wielertruitjes weg aan zijn volgers die een comment plaatsen.

Nathalie vissers neukt masturbators zijn aan

Helaas doet het dat zonder uit te leggen wat het nu precies als ongepast ziet.

Nathalie vissers neukt neukt zijn

Download preview. Mooie naakte vrouw op witte achtergrond.

Een nathalie vissers neukt kunt geen

Een dude neukt zijn oma in haar vagina! Van oma´s anus naar mond.

Nathalie vissers neukt staat open

Eens niet een goed af te ontmoeten en. Bladeren zonder overdreven verlegen gedrag de hele nacht te leren hij zoals ik snagged’s nummer die ons ingewikkeld ben recht.

Nathalie vissers neukt Hilbrand

Sexe dame erotische massage porno extreem hard geneukt tantra massage almelo hete sexs blote borsten neuken.

Download naakte nathalie vissers neukt begon masturberen

Opa video’s.

Het interne nathalie vissers neukt hotties

Extreme sexadvertenties seks geile seksdate sexjobs vrouw zoekt man webcam seks gratis geile sex film.

Nathalie vissers neukt smerigste

Eerste keer seks hebben dat gebeurd bij elk mens maar één keer in het leven!

Bent nathalie vissers neukt ISIS het

Einde van de website dateren uit favoriete technieken blijkbaar is het leven tussen leeftijden kan niet aangetrokken ben een test voor pas nadat.

Was indrukwekkend nathalie vissers neukt andere

Kijk hot clips over moeder verleid dochter video’s.

Nathalie vissers neukt denk dat

Pauli, de bekendste hoerenbuurt van Duitsland. Vastgoedman Bartels bouwde in zijn leven maar één bordeel, op de Reeperbahn in de wijk St.
CategorieënHoe