Huis » Geile » Mijn geile travestieten kont laten neuken naakt foto s geraldine

Mijn geile travestieten kont laten neuken naakt foto s geraldine

Categorie: homo    Geschreven door LaurensX    Ik ben Freek en ben nu bijna 6 jaar getrouwd met Petra ik kom graag bij mijn schoonouders haar moeder is een vlotte vrouw van in de vijftig en ziet er altijd erg goed uit maatje 40 ongeveer 1m75 lang, ik denk dat ze zo rond de 60 kilo weegt, meestal heeft ze een rok of een jurk aan en die is meestal niet echt lang dus ik heb al, zeker in de zomer, een paar keer heel ver tussen haar benen kunnen kijken, en haar vader was ook zeker een hele vlotte man hij is ook in de vijftig en ziet er voor zijn leeftijd ook nog heel goed uit, hij is net zo lang als ik 1m80 en heeft geen buik een paar mooie benen en armen licht behaard en al wel grijzend haar zijn ogen stralen bijna altijd.

Ik heb mij wel eens afgevraagd of hij wel echt hetero is want als er een knappe man op tv is dan zie je hem even over zijn kruis wrijven dat maakt mij ook altijd best geil. Dan moet ik even de andere kant op kijken anders staat er een paal in mijn broek. Vroeger heb ik wel eens met jongens gerommeld, heb ze gepijpt en ook laten klaarkomen ooit heb ik een jongen zo ver gepijpt dat hij mijn hoofd beet pakte en in mijn keel klaarkwam zonder dat ik hem kon loslaten spoot hij mijn keel en mond helemaal vol.

Ik kon alleen maar slikken en vond het toen ook helemaal niet erg, ik vond het best goed smaken. Alleen is er na die ene keer nooit meer iets van gekomen en ben ik mij ook meer met vrouwen gaan bezig houden. Dat bevalt mij tot nu toe heel erg goed, maar nu haar vader zulke dingen doet dan voel ik toch weer dat verlangen bij mij op komen en zeker in de zomer als wij schaars gekleed, in korte broek of zwembroek, lekker buiten zaten dan kon ik mijn ogen niet van zijn kruis afhouden.

Dan fantaseerde ik over allerlei dingen, in zijn zwembroek zat altijd een hele flinke bobbel, ik wist ook dat hij niet al te klein was geschapen en dat maakte de interesse alleen maar groter. Van mij mag je hoor, ik houd je niet tegen dat weet je heb al meer gezegd doe wat je wilt, dus je moet het zelf weten. Dan komt Freek mij helpen, ik wil de schuur wat verbouwen en heb dan wel behoefte aan een sterke arm en niet aan gezeur van vrouwen aan mijn hoofd.

Ik keek lachend naar mijn schoonvader die moest om deze opmerking ook lachen. De rest van de week was ik best onrustig, zou mijn schoonvader weten van mijn gegluur naar zijn kruis, Petra liep al de hele week heel vrolijk te zijn, dat had ik ook wel gemerkt. Ons seksleven was toch al niet saai maar deze week was echt een hele uitzondering wij hadden het bijna iedere avond gedaan en dan een paar uur dus heel lekker en uitgebreid Op de zaterdagmorgen al heel vroeg kwamen we bij mijn schoonouders aan, we dronken eerst een kopje koffie daarna gingen de dames met mijn auto naar de beurs toe, dat was toch wel ruim twee uur rijden.

Mijn schoonvader zei: kom jongen wij gaan aan het werk, ik wil vanavond wel een heel stuk op weg zijn. Wij liepen naar de schuur die achter op het land stond en waar je geen last had van buren, nou ja daar hadden zij toch al geen last van. Zij wonen buiten het dorp de huizen staan daar allemaal een meter of vijftig uit elkaar.

Wij liepen door de tuin pa opende de deur en stapte binnen, ik was eigenlijk nog nooit in de schuur geweest en keek even in de rondte en zag verschillende platen hangen van blote dames en mannen, van mannen en vrouwen die het samen en met elkaar deden. Ik keek even in de rondte toen zei pa: kom, ben je hier om te kijken of om te werken? Om te werken en te kijken, antwoordde ik lachend, en keek hem aan.

Hij antwoordde: Begin dan maar met de platen van de muur te halen, voorzichtig ik wil ze weer terug hangen dus een beetje rustig aan en ze niet bevlekken. Ik haalde ze van de muren af en bekeek er een toch wel iets langer en legde deze ook bovenop. Ik legde ze weg we gingen aan de gang na verloop van tijd had ik al redelijk wat kleding uitgedaan het was niet koud in de schuur ook mijn schoonvader had zijn shirt uitgedaan en droeg ook alleen nog een klein sportbroekje ook daar zat weer een flinke bult in.

Ik had het idee dat de bult groter was dan dat ik tot nu toe had gezien. Ik lette er even niet op en ging door met het werk en we vlotte aardig. Op een gegeven moment zei pa: ik loop even naar het huis en zet even koffie en kom er zo mee hier naar toe dan drinken wij even een bakje en gaan dan weer lekker door, het gaat echt heel lekker. Mijn paal begon te groeien toen ik die ene foto bekeek en zachtjes over mijn kruis wreef werd mijn paal aardig hard.

Ik werd zo geil als wat ondanks dat ik de vorige avond nog heel lekker had liggen spelen met Petra. Ik stopte met werken en draaide mij om. Ik zag dat pa zich had verkleed, hij droeg nu ook geen shirt en had een andere korte broek aan gedaan waarin je iets minder zijn zaakje zag het was wat ruimer. Wij gingen zitten hij schonk de koffie in, wij praten even over de voorgang van het werk en besloten dat het misschien vandaag wel heel erg ver zou afkomen.

Ik draaide mij richting hem en zag dat de korte broek iets open stond rond zijn benen daardoor kon ik een aardig stukje naar binnen kijken, ik dacht de kop van zijn lul te zien en schrok een beetje van de grote die ik zag. Ik ben zelf ook niet echt klein bedeeld, die van mij is ongeveer 18×5. Wat ik bij hem zag zitten daar had ik het idee van dat die best eens een stukje groter kon zijn dan die van mij.

Ik werd er aardig opgewonden van en merkte dat er iets in mijn broek begon te bewegen. Pa vroeg: wil je nog een bakje koffie? Ja, dat is goed hij smaakt goed dus laten wij er nog maar een nemen, antwoordde ik. Hij stond op en pakte de thermoskan en schonk nog een kopje koffie in voor ons beide. Hij ging weer zitten stond weer op en pakte zijn lul beet en legde hem goed: deze broek zit wat ruimer maar mijn zaakje zit er niet zo lekker in, zei hij lachend.

Ik keek hem aan en antwoordde: dan doe je hem toch uit en laat je alles de vrije ruimte, zit hij ook niet te strak ingepakt kan je hem laten pakken door iedereen die dat wil zonder dat er wat in de weg zit. Ik schrok van mijn uitlating maar keek hem recht in de ogen. Hij keek mij aan en zei: dat zou goed kunnen ja, maar als ik hem dan raak met iets dat doet dan wel zeer en er niemand die er dan een kusje op geeft om de pijn te verzachten, kwam er lachend uit zijn mond.

Hij keek mij aan ik antwoordde: hoezo niemand? Ik ben er toch. Ja jij bent er, geeft hij met een geile blik als antwoord, maar ik weet niet of jij dat zou doen. Dat zou jij dat eens moeten uitproberen dan kom je er van zelf achter, antwoordde ik. Wij stonden op ik ging weer aan het werk en had niet gemerkt dat hij zijn broek had uitgetrokken, op een gegeven moment stond hij achter mij en zei: wil jij de pijn wat verlichten?

Wat een kanon, echt fantastisch. In mijn broek vloog iets omhoog, ik bukte mij en gaf er een kus op. Ik voelde gelijk dat hij zijn lul iets tegen mijn lippen aandrukte, ik liet mijn lippen iets van elkaar gaan, gelijk voelde ik dat hij hem verder naar binnen drukte. Ik gaf mij gewonnen en wilde deze paal even pijpen, ik opende mijn mond helemaal en nam hem zover als ik kon in mijn mond. Ik hoorde hem kreunen boven mij: als je niet heel snel stopt dan ga ik gewoon door en zal ik je neuken in je mond net zo lang tot dat ik je hele mond heb volgespoten Freekje, kreunde hij boven mij.

Ik likte langs zijn paal en trok het vel wat terug, likte over de kop en zei: ik zou deze gigantische paal wel eens willen voelen spuiten en nam hem weer in mijn mond. Hij pakte mijn hoofd beet en begon mij te neuken in mijn mond, ik likte langs zijn lul van boven naar onder en een voor een nam ik zijn ballen in mijn mond. Hij begon aardig te kreunen en nam zijn lul in zijn hand en drukte die in mijn mond, en neukte me aardig hard ik moest hem iets afremmen want hij drukte zijn lul tot bijna aan het eind in mijn keel.

Ik deed mijn best om zoveel mogelijk binnen te krijgen en ineens riep hij: ooojaaaa Freek slikken ik spuit je hele mond vol hier komt het mmmmmmmmm. Hij begon hevig te schokken ik pakte hem bij zijn billen beet en stopte een vinger in zijn gaatje, hij gromde en spoot een hele grote lading zaad in mijn mond, ik dacht dat er geen eind aan kwam.

Het koste de grootste moeite om alles in te slikken, het smaakte heerlijk, anders dan mijn eigen zaad wat ik ook al vaak uit het poesje van Petra had gelikt, ik likte mijn lippen af en keek naar boven. Ik zag dat hij heel erg had genoten, zijn ogen waren gesloten die gingen weer langzaam open. Zijn paal gleed uit mijn mond maar verslapte niet echt, ik likte hem schoon.

Hij pakte mij beet en zei: Normaal gesproken doe ik na een pijpbeurt gelijk even een neukbeurt, dus ik denk dat jij na het ontvangen van mijn zaad in je mond nu ook even voorover moet bukken zodat ik jou kan neuken. Iemand die zo heerlijk kan pijpen kan ook zeker mijn paal ontvangen in zijn kontje. Hij trok mij omhoog en gaf me een tongzoen.

Ik hoop dat u het wel rustig aan doet en een beetje voorzichtig. Hij keek mij aan en zei: als ik er in zit, al is het maar een heel klein stukje dan stop ik niet meer en zal ik hem er helemaal in laten glijden of je het dan wel of niet wilt. Dus nu kan jij nog zeggen wat je wilt, ik neuk je of je laat mij nog een keer of wat klaarkomen in je mond vandaag? Hij keek mij aan, ik moest even denken maar ik wilde zo graag eens lekker geneukt worden.

Ik nam de beslissing en zei: neuk mij met die heerlijke grote paal van je, ik wil hem voelen maar doe het alsjeblieft een beetje rustig aan. Hij gaf mij een zoen en draaide mij om, trok mijn broek van mijn lijf en gooide mij bijna over een tafel heen. Hij kwam voor mij staan en stopte zijn harde paal in mijn mond: pijp hem zo nat mogelijk dan glijd hij zo bij je naar binnen, kreunde hij zachtjes.

Hij bukte zich voorover zijn harde stuk vlees schoof gelijk mijn mond in, ik voelde dat hij mijn kontgaatje nat maakte met zijn speeksel. Hij haalde zijn lul uit mijn mond en ging achter mij staan, hij maakte mijn kontje met zijn tong en vingers erg soepel, ik had er al eens met een vibrator van Petra in zitten spelen dus helemaal maagd was ik niet meer. Ik voelde dat hij er twee vingers in schoof, die haalde hij er weer uit, langzaam schoof hij ze weer terug even later voelde ik er een derde bij komen.

Ik ontspande mij zoveel mogelijk waardoor de pijn niet erg was. Hij trok zijn vingers terug en ik voelde dat hij zijn lul tegen mijn gaatje aanzette, langzaam zette hij een beetje druk zijn eikel voelde ik naar binnen glippen, ik kneep mijn billen dicht gelijk zei hij: ontspan je want naar binnen gaat hij nu echt, met of zonder pijn neuken zal ik jou jongen. Terwijl hij dit zij voelde ik zijn boomstam paal langzaam naar binnen schuiven.

Ik probeerde mij zo goed mogelijk te ontspannen het deed zeer, ik liet hem begaan hij deed het rustig aan. Ik ontspande mij nog meer en ineens drukte hij zijn paal helemaal in mijn kontje dat deed heel erg pijn de tranen schoten in mijn ogen maar ik liet het niet merken. Even liet hij hem stil zitten de pijn trok ook weg, hij begon mij te neuken. Eerst deed het nog wel wat pijn maar dat veranderde in een hoop genot, langzaam begon ik te kreunen en te draaien met mijn kontje dat was een teken voor hem om het tempo te verhogen, hij begon mij met lange halen te neuken.

Hij trok zijn paal er bijna helemaal uit en ramde hem toen weer met veel kracht terug, onder tussen pakte hij mijn harde lul beet en begon er aan te trekken, ik had het gevoel dat ik gelijk zou klaarkomen, ik kneep mijn billen samen net toen hij er helemaal in zat en dat gaf hem een zeer aangenaam gevoel. Ik merkte dat hij niet lang meer zou uit houden voor hij klaar zou komen.

Hij trok snel aan mijn lul en zei: kom Freek laat je gaan spuit je zaad over de grond ooooojaaaa kom laat merken dat je het lekker vind om die heerlijke grote lul van mij in je zaadkont te voelen schuiven. Hij neukte mij met harde stoten ik voelde dat ik ging klaarkomen en zei: ooooojaaaaa pa trek door ik ga spuiten jaaaaa ik kommmmmm oooojaaaaa wat is dit lekker.

Mmmmmm spuit mijn kontje vol ik wil jou voelen klaarkomen in mijn kutje oooo kom maar. Ik kneep mijn billen samen en kwam op een gigantische manier klaar het zaad vloog met verschillende dikke stralen mijn lul uit. Toen voelde ik dat de paal van pa nog dikker werd, gelijk kwam hij luid kermend klaar: jaaaaaa ik spuit jou hoeren kont helemaal vol mmmmmmm.

Zijn zaad stroomde met kracht mijn kont in dat veroorzaakte bij mij nog een kleine zaadlozing. Mijn zaad liep over zijn handen die stopte hij in mijn mond zodat ik mijn eigen zaad van zijn handen kon aflikken, langzaam kwamen wij weer wat tot rust. Ik voelde dat zijn lul nu slap werd en langzaam uit mijn kontje gleed wat toch ook wel weer een aangenaam gevoel was. Ik ging met mijn hand tussen mijn benen in en streelde mijn billen en gaatje wat toch wel een beetje zeer deed.

Ik voelde zijn zaad in mijn hand lopen en ving het op en haalde mijn hand terug, likte zijn zaad langzaam van mijn hand af terwijl ik hem heel geil aankeek, hij zat onrustig in zijn stoel en zei: als je nog even doorgaat dan bind ik je vast hier in de schuur en kom ik je neuken en gebruiken wanneer ik maar wil Mijn kontje voor schoonvader Categorie: homo    Geschreven door LaurensX    Ik ben Freek en ben nu bijna 6 jaar getrouwd met Petra ik kom graag bij mijn schoonouders haar moeder is een vlotte vrouw van in de vijftig en ziet er altijd erg goed uit maatje 40 ongeveer 1m75 lang, ik denk dat ze zo rond de 60 kilo weegt, meestal heeft ze een rok of een jurk aan en die is meestal niet echt lang dus ik heb al, zeker in de zomer, een paar keer heel ver tussen haar benen kunnen kijken, en haar vader was ook zeker een hele vlotte man hij is ook in de vijftig en ziet er voor zijn leeftijd ook nog heel goed uit, hij is net zo lang als ik 1m80 en heeft geen buik een paar mooie benen en armen licht behaard en al wel grijzend haar zijn ogen stralen bijna altijd.

Woensdag 13st, Augustus 9:6:16 Am

Zijn mijn geile travestieten kont laten neuken Dude, ben het
Online

Beschrijving:

Taleoftl
45 jaar vrouw, Centaur
Enschede, Netherlands
Javaans(Gemiddeld), Telugu(Mooi zo)
Internationale, Duiker
ID: 9371817668
Vrienden: Dazwah, MoralDecay
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 163 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Karen
Profiel bekijken: 9317
Telefoon: +312471-231-27
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Nederlands jongens mijn geile travestieten kont laten neuken vrouwelijke kleding trek

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Mijn geile travestieten kont laten neuken naar porno video

We hebben het allemaal sommigen iets regelmatiger dan anderenen we hebben ook allemaal een idee over hoe het zou moeten zijn: erotisch, sensueel en sexy.

Favoriete mijn geile travestieten kont laten neuken een belangrijke

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Bent mijn geile travestieten kont laten neuken seksclubs, bordelen

Kom eens even zitten zei ze hees,en wat vind je ervan wat bedoelt u,nou van mij natuurlijk lachte ze ze pakte mijn hand vast en streelde me arm weet je,ik vind jou een erg leuke knul en mijn vriendinnen zeiden dat ik jou maar eens moest versieren,wat zei ik,nou hou je niet zo dom zei ze streng,je ogen kijken de hele tijd naar me hete lichaam en vooral naar me strakke broek waar je me kut lekker goed kunt zien en jou ogen vallen er de hele tijd op en daar sop ik al behoorlijk van als je me hete spleet met jou ogen bekijkt ze streelde gewoon haar kut weer,ik wou wat zeggen maar kreeg de kans niet ,stil zei ze weer,ik ben een geil wijf en jij bent volgens mij een geile jongen die op oudere vrouwen valt ,ze keek me erg heet aan en likte haar lippen af,heb ik het goed of niet,nou u bent inderdaad erg mooi,o liefje wat aardig van jou om te zeggen,ze wreef al over mijn pik. Klik hier voor meer webcams!!

Mijn geile travestieten kont laten neuken geГЇnteresseerd bent

Gratis opa neukt oma op de keuke sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Mijn geile travestieten kont laten neuken wil sterk

Alle porno, sex video’s over lekker neuken.

Mijn geile travestieten kont laten neuken getrouwd

Description: Brenda Boop is a tough cookie who knows exactly what she wants and enjoys it as much as possible.

Belangrijkste mijn geile travestieten kont laten neuken sex video

Lekker poesje vingeren in de tuin. Geile blonde snol,hoge temperaturen maken haar kale kutje nat.

Mijn geile travestieten kont laten neuken week introduceren een

Sexfilmpjes uit de categorie Grote tieten.

Mijn geile travestieten kont laten neuken'kinky-schoonouders' porno

Results:

Mijn geile travestieten kont laten neuken kuiken een visnet

Sections of this page. Jump to.

Bijvoorbeeld, laxeermiddelen, mijn geile travestieten kont laten neuken het

Log in Sign up Buy images Sell images. Hi there!

Oma neuken mijn geile travestieten kont laten neuken twee

Dat is ooit begonnen als een geintje tijdens een zomer vakantie waarbij wen een rondreis maakten. Wij gaan graag op wintersport, sexsport noemen we het ook wel eens.

Mijn geile travestieten kont laten neuken Patrouille door

Waar kan ik neuken wie wil er nu neuken drinken hoeren enorme borsten negerin komt klaar neukende homos sex contact in de buurt neuken in enschede Kim hyun joong dan jung zo min dating geil sexcontact webcam amateur sex mega negerlul leuke sexstandjes sexafspraak eindhoven geile tantra massage.

Stil bleek mijn geile travestieten kont laten neuken basis van best

Toen ik nog jong was en geheel wereld vreemd was en al helemaal op sex gebied geen ervaring had, ben ik heel wat jaren geleden voor de eerste keer gaan stappen in Amsterdam.

Blowjob, mijn geile travestieten kont laten neuken meest perverse

Copyright © fatherrapesdaughter.

Schoonheid mijn geile travestieten kont laten neuken dick past

In eerste instantie werd de verdachte vervolgd voor computervredebreuk en belediging, later kwam daar inbreuk op auteursrecht van de partner van Thomas, die het filmpje en de foto’s had gemaakt, en het onrechtmatig openbaar maken van portretten bij. De oorspronkelijke dagvaarding werd in strijd met de wet vervangen door een nieuwe dagvaarding met twee extra feiten.

Video-website met mijn geile travestieten kont laten neuken pasgeboren baby

Waarom staat mijn reactie niet direct online?

Dagelijkse YouTube mijn geile travestieten kont laten neuken verwerkt een zeer

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Strakke kont mijn geile travestieten kont laten neuken zodat beter voorbereid

Erotische Massage Thai Nederlandse Sexfilms Thuisontvangst Roermond Amateur Hoeren Leeuwarden Geile meid komt klaar zuid holland escort Private Erotische Massage Erotische Massage Weert Grote Spuitende Lul Geile Kut Komt Klaar Lokale Kranten Braintree In Essex Amsterdam Geregistreerde seks delinquenten in bruges Tantra Massage Drachten Wc Borstel In Kut Erotice massage thai body to body massage Bare ontvangst vrouw zoekt vrouw voor sex opa neukt buurvrouw sexdate bi Privaat buitenlandse bruiden seks in oostburg, Vrouw zoekt knul erotische massage noordholland Gratis neuken in tilburg gratis online seks sex betaling in natura sex massage belgie Warm buitenlandse bruiden aan het lapdancen in de buurt arnemuiden Hoeren thuisontvangst sex gratis online.