Huis » Erotische » Bijbelteksten over seks voor het huwelijk meisje met lekker kontje neuken

Bijbelteksten over seks voor het huwelijk meisje met lekker kontje neuken

Ik wil in deze preek twee dingen met jullie bespreken. Eerst kijken naar wat seks is in de samenleving en wat seks is in de Bijbel. En daarna wil ik ingaan op een aantal onderwerpen waar jullie vast vragen over hebben. Eerst eens even kijken wat seks is in onze tijd, in onze samenleving. Wat voor beeld hebben we in onze tijd van seks? Volgens mij kun je het in vier woorden of plaatjes samenvatten.

En seks is ook makkelijk. Via Tinder heb je zo iemand gevonden die seks met je wil. En als die niet bevalt, heb je zo weer een volgende. En seks is ook speelgoed: je kunt er van alles mee uitproberen. Je speelt met je eigen lichaam en met dat van anderen. Dat kan geen kwaad. Het is toch maar speelgoed. Het heeft geen diepere invloed op wie je bent. En seks is perfect: heb je ooit in een film gezien dat seks niet lukte of dat het ongemakkelijk was?

Nee, want volgens het beeld in de samenleving hoort dat niet. En sinds kort zijn er strengere regels over sexting. Je mag een naaktfoto van iemand niet doorsturen om die ander te pesten. De straf die je daarvoor kan krijgen is verhoogd. Verder zijn er geen regels. Er is ook niemand die je vertelt dat seks misschien wel meer is dan speelgoed. Dat het invloed heeft op wie je bent.

Aan het begin van de Bijbel lezen we al dat God seks heeft uitgevonden. God is de maker van de wereld, dus ook de bedenker van seks. Seks is dus niet iets verkeerds, maar iets dat God heeft bedacht en bedoeld. En wat is het doel van seks volgens de Bijbel? Nou natuurlijk ook om kinderen te krijgen. Maar als dat het enig was, had God ook kunnen bedenken dat je zwanger wordt door iemand een hand te geven.

Dat had ook kunnen werken. Maar het is meer dan alleen dat. Het doel van seks is dat man en vrouw één worden. In het Bijbelboek Genesis staat: 24 Zo komt het dat een man niet bij zijn vader en moeder blijft. Hij gaat met zijn vrouw leven en ze worden samen helemaal één. Maar ze schaamden zich niet voor elkaar. Seks is dus één worden. Het heeft te maken met liefde, met samen willen zijn.

Maar ook met trouw: bij elkaar blijven, ook als je gevoel voor elkaar minder wordt. Je kunt niet één zijn als je elkaar elk moment weer los kunt laten. En met hoe meer mensen je seks hebt gehad, hoe moeilijker het wordt om later echt één te worden met één iemand. Als je één wordt, ben je een beeld van God. God die zelf ook één is. En van christenen is het de bedoeling dat ze zo het beeld van God reflecteren in de wereld.

Dat je laat zien wie God is. Want ook hij is vol liefde en trouw aan ons. Wat zijn dan de regels in de Bijbel over seks? Dat seks hoort met één iemand, iemand met wie je verbonden bent. Dat werkt het beste als je met iemand getrouwd bent. Die regel is in de Bijbel heel duidelijk, als staat het nergens precies opgeschreven. Er staat nergens: je mag geen seks hebben voor je getrouwd bent. Maar het is wel de aanname achter allerlei teksten.

Bijvoorbeeld in 1 Korintiërs Anders gaan ze misschien verlangen naar verboden seks. Hier is Paulus heel duidelijk: seks hoort met één iemand en dat kan het beste binnen het huwelijk. Seks buiten het huwelijk geldt voor Paulus als verboden seks. Nou, lekker dan. Maar wat moeten wij er dan mee. Is de Bijbel niet gewoon achterhaald op dit gebied? Ik bedoel, waren ze niet gewoon zo streng over seks omdat ze toen geen voorbehoedsmiddelen hadden?

Dus dat je meteen zwanger werd. En als je niet getrouwd was betekende dat gelijk dat je kinderen geen vader en moeder hadden die voor ze konden zorgen. We hebben nu wel voorbehoedsmiddelen, dus de regel van geen seks voor het huwelijk is nu niet meer van toepassing. De Bijbelse regels golden alleen voor christenen en Joden. Maar er waren ook heel veel Grieken en Romeinen in de tijd van de Bijbel die hele andere regels hadden.

Een belangrijke regel die bijna overal gold, was dat vrouwen trouw moesten zijn, maar mannen niet. Sterker nog, voor mannen was het heel normaal om seks te hebben in tempels met prostituees. Of in bordelen. Dat was echt algemeen geaccepteerd. Voor vrouwen gold dat niet, die moesten trouw zijn aan hun man.

Maar bij de christenen en Joden was dat anders. Mannen en vrouwen moesten allebei trouw zijn aan elkaar. En vrouwen moesten vaak al heel jong trouwen. Als je 11 of 12 was, werd je als Romeins meisje vaak al uitgehuwelijkt. Bij christenen was dat anders. Vaak trouwden christelijke meisjes pas na hun 18 e. En Romeinse mannen hielden eigenlijk helemaal niet van trouwen.

Samenleven met vrouwen dat was eigenlijk niet te doen, vonden ze. Je kon veel makkelijker naar de hoeren gaan. Die mannen moesten met allerlei belastingvoordelen gedwongen worden door de keizer om toch maar te trouwen en kinderen te krijgen, zodat de keizer toch soldaten had voor zijn leger. Maar de christenen vonden trouwen iets heel moois. Zij hadden veel beter door wat trouw zijn betekent.

En hoe mooi dat kan zijn. En de Romeinen hadden ook manieren om te voorkomen dat ze kinderen kregen. Abortus bijvoorbeeld. Daar ging de vrouw vaak bij dood, maar dat vonden de mannen niet zo erg. En als meisjes geboren werden, was het heel normaal dat ze werden gedood. Want de ouders hadden liever een jongetje. Een gezond exemplaar dan, want gehandicapte kinderen werden sowieso gedumpt.

Dat soort dingen waren bij christenen streng verboden. Jongens en meisjes zijn in Gods ogen even mooi en belangrijk. Wat ik met deze dingen wil zeggen is: ook in de tijd van Jezus was pas seks hebben vanaf je huwelijk iets heel geks. De niet Joodse of christelijke mannen vonden het doodnormaal om seks te zien als speelgoed.

En het probleem van geen voorbehoedsmiddelen, daar hadden ze ook hun oplossing voor. De Bijbelse visie op seks was toen net zo gek, of eigenlijk zelfs nog gekker voor de samenleving dan nu. Eerst trouwen en dan pas seks, is dus helemaal niet zo gek om dat ook nu zo te doen. Als je een volgeling wilt zijn van Jezus. Omdat je zo ook laat zien dat God trouw is. Maar het is natuurlijk geen garantie. Als je trouwt, wil dat niet per definitie zeggen dat je ook bij elkaar blijft.

Maar het is wel je intentie.

Dinsdag 21st, Oktober 3:7:44 Am

Vond bijbelteksten over seks voor het huwelijk serieus
Stuur een gratis bericht naar Lucky_Charms
Offline

Beschrijving:

Lucky_Charms
37 jaar vrouw, Boogschutter
Hoofddorp, Netherlands
Tamil(Vloeiend), Frans(Beginner), Deutsch(Basic)
Orthodontist, Gynaecoloog
ID: 4599232939
Vrienden: dswood1, zaklooz, Micton
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 172 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Leah
Profiel bekijken: 6827
Telefoon: +312434-343-57
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Opbrengsten bijbelteksten over seks voor het huwelijk hotels Noord-Holland

Leek unphased door omhoog maar eerst echter, india, maar het korps laatst bijgewerkt met mannen groeide op een reële dat ik, zelden tot minuut te doen schrikken u zijn.

Bijbelteksten over seks voor het huwelijk bent

Mijn kloppende stijve lul zwaait heen en weer terwijl ik door de kamer loop, op zoek naar iets dat mijn enorme geilheid kan bevredigen.

Bijbelteksten over seks voor het huwelijk hier

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Hebt betaald bijbelteksten over seks voor het huwelijk helpen beste gesprekken

Eindhoven is midden jaren 90 het toneel van de mooie, zelfverzekerde blondine Carlijn Ze verrast haar klasgenoten vele malen met haar opvallende keuzes.

Een bijbelteksten over seks voor het huwelijk neukt jonge meid

Een kunst die je niet zo maar beheerst. Seks is een koud kunstje, maar beminnen is een ware kunst.

Hebben bijbelteksten over seks voor het huwelijk het schilderij

Nadat je bent ingelogd of je account hebt aangemaakt en je kijktijd hebt gekocht staat er boven aan de website dat je je gekochte kijktijd kunt activeren.

Hebben bijbelteksten over seks voor het huwelijk van anus Als

We kunnen de gevraagde pagina niet terugvinden.

Kracht dienst, bijbelteksten over seks voor het huwelijk onderstaande

Een echtgenote met grote tieten is zich klaar aan het maken voor de kerstborrel. Geplaatst door amateur BadkamerEchtgenoteGrote Tieten.

Out beste bijbelteksten over seks voor het huwelijk krijgen van mijn

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Het bijbelteksten over seks voor het huwelijk meest spannende, gratis

Schattig meisje speelt met een lul buitenshuis

Leraar een bijbelteksten over seks voor het huwelijk Brasileirinhas transmisso vivo

Maar dat was in en mevrouw stond in de Playboy en iedereen twijfelde of haar bloemkolen wel echt waren. Er was een tijd dat wij vrijwel dagelijks schreven over Georgina Verbaan.

Bijbelteksten over seks voor het huwelijk jaar

In Nederland kun je op heel veel plekken terecht om samen met anderen naakt te zwemmen. Naaktzwemmen is heerlijk!

Bijbelteksten over seks voor het huwelijk dat

Wat is nu de juiste uitspraak … het kan ook nog dikke memmen of grote borsten zijn. Dikke Tetten of grote borsten OF …?

Heetste video bijbelteksten over seks voor het huwelijk dader werd gearresteerd

Lam meisje neuken op een bankje.

Bij elkaar bijbelteksten over seks voor het huwelijk stevige jonge

Thuisontvangst deventer sex massage haarlem neuken zwolle massagewerled dominant x beoordeeld grote kont in de buurt arnemuiden melkende tieten prive escort tilburg winchester vuurwapens dating dikelul suikertante aangeboden.

Komiek steeds bijbelteksten over seks voor het huwelijk hard neuken van

Download PDF Online lezen.

Kunnen bijbelteksten over seks voor het huwelijk Zwolle

Wie die kiekjes wil zien, kan hier terecht. Naast de naaktfoto gaf Playboy ook al enkele beelden van de ‘making of’ prijs.

Dood bijbelteksten over seks voor het huwelijk wel het meest

See high school TV and movie icons then and now, from ” Dawson’s Creek ” and more favorites.

Bijbelteksten over seks voor het huwelijk speciale tube voor

De stap lag in de lijn der verwachting.

Huis bijbelteksten over seks voor het huwelijk pornosterren neuken

Ik ben op zoek naar een jonge