Overzicht

19 maart – Workshop Naaien met de naaimachine level 1&2

naaimachine workshop_webJe wilt al heel lang eens leren naaien, maar het komt er niet van. Je hebt een naaimachine staan thuis, misschien wel. Of heb je al enige ervaring met de naaimachine, maar loop je steeds vast in het project?
Dan is dit de cursus voor jou. Tijdens deze workshops maak je kennis met de naaimachine en maak je een kussenhoes met overslag of shopperbag, in slechts 3 uur.
Degene die deze basis al onder de knie hebben, kunnen ook met hun eigen vragen komen (knoopsgaten maken, ritsen aanzetten?).

—————————————————————————
Geef je op door je onderaan deze pagina in te schrijven.
Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsemail. Hierin wordt je gevraagd te betalen. Dit geldt echter niet voor de workshops van het D.I.Y atelier!
De workshops voor het D.I.Y. atelier kun je CASH afrekenen bij aanvang van de workshop.
Schrik niet; het boekingssysteem wordt ook gebruikt voor onze rasalila yoga- & dansstudio. Na het inloggen kun je dus ook yoga- & dansworkshops tegenkomen… Lukt iets niet? Stuur ons dan een email naar info@rasa-lila.nl
—————————————————————————–
Datum:
Zondag 19 maart 2017
Tijd
:
10.00- 13:00 uur
Ervaring:
Je hebt geen ervaring nodig met de naaimachine om aan deze workshop mee te kunnen doen.
Meenemen:
Deze prijs is inclusief het gebruik van de naaimachines en naaigereedschappen, de benodigde stof voor een proef-werk, andere benodigde materialen, thee en wat lekkers. Uiteraard mag je ook zelf stof meenemen die je mooi vindt, zodat je zeker weet dat wat je maakt in jouw smaak is. Als je een eigen naaimachine hebt die niet ouder is dan 5 jaar mag je die ook meenemen. Neem dan ook de handleiding mee.
Prijs: € 30 p.p.
Adres: Witte de Withstraat 49B, Amsterdam